-

Sammakkokangas ottaa käyttöön vaiheittain itsepalvelumahdollisuuden toimipisteissä. Itsepalveluasiointi mahdollistaa asioinnin ympärivuoden arkisin klo 10 - 18 välisenä aikana. Lisäksi touko - lokakuun väliseä aikana myös lauantaisin klo 10 - 14. Itsepalveluaikoja ei voi varata juhannus- tai jouluaatolle, arkipyhäpäiville tai lauantaille osuvaan pyhään. Itsepalveluasioinnin lisäksi asemilla on edelleen aukiolojat, jolloin asemalla on henkilö vastaanottamassa jätteitä. Näitä aikoja kutsutaan palveluaukioloajoiksi. Mikäli varaat itsepalveluajan palveluaukioloaikaan, niin ilmoita varatusta itsepalveluajasta asemanhoitajalle saapuessasi tuomaan kuormaa.

Itsepalveluasiointi:

  • Otettu käyttöön Äänekoksen lajitteluasema Koukussa, jätekeskuksessa sekä Karstulan, Petäjäveden ja Uuraisten lajitteluasemilla.

Jätteen tuominen itsepalveluna on mahdollista lajitteluasemille pl. vaaralliset jätteet, jotka on toimitettava aseman aukioloaikoina. Itsepalveluasiointi on mahdollista edellä mainituissa Sammakkokankaan viidessä toimipisteessä. 

Kun asioit itsepalveluna, syötät tiedot tuotavista jätteistä verkkosovellukseemme etukäteen. Saat verkkosovelluksestamme käyntiluvan ja linkin, joka avaa portin. Sen jälkeen voit asioida toimipisteessä. 

Sammakkokankaan verkkokaupan toimitusehdot löydät tästä.

Maksulliset jätteet maksetaan Paytrail-palvelussa etukäteen. Maksutavat: pankki- ja luottokortti, verkkopankki ja Mobile Pay.

Itsepalvelu toimipisteissä on tarkoitettu Sammakkokankaan toimialueen kotitalouksille ja vapaa-ajan asukkaille. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä, kun kuorma on pakattu. 

Näin helppoa se on:

  1. Mene verkkosivulle https://sammakkokangas.materialport.com (alla olevasta itsepalveluasiointi -painike vie sinut verkkosivulle)
  2. Kirjaudu sovellukseen tai valitse Kertakäynti
  3. Valitse lajitteluasema tai Sammakkokankaan jätekeskus.
  4. Ilmoita tiedot tuotavista jätteistä sekä omat yhteystietosi ja auton rekisterinumero.
  5. Tarkista yhteenvetosivulta, kuinka kauan saamasi käyntilupa on voimassa. Tiedot lähetetään myös sähköpostiisi.
  6. Mene lajitteluasemalle/ jätekeskukseen ja valitse yhteenvetosivulta “Avaa portti”.
  7. Lajittele jätteet paikoilleen.
  8. Aja takaisin portille ja valitse yhteenvetosivulta "Avaa portti".

Vaarallisia jätteitä lukuun ottamatta, voit tuoda itsepalveluna kaikkia samoja jätteitä kuin toimipisteessä muutenkin vastaanotetaan. Vaaralliset jätteet tulee toimittaa aseman palveluaukioloaikana, jotka löydät täältä.

Itsepalveluajat: 

maanantai - perjantai  klo 10 - 18
1.5 - 31.10 lauantai  klo 10 - 14

Saat apua tarvittaessa puhelimitse numerosta: 044 4685 509 

Huom! Ei juhannus- ja jouluaattona, arkipyhinä tai lauantaille osuvina pyhäpäivinä.

Tästä itsepalveluasiointiin