-

Jätteen tuominen itsepalveluna on mahdollista Äänekosken lajitteluasemille pl. vaaralliset jätteet, jotka on toimitettava aseman aukioloaikoina. Itsepalveluasiointi laajenee vuoden 2024 aikana. Kun asioit itsepalveluna, syötät tiedot tuotavista jätteistä verkkosovellukseemme etukäteen. Saat verkkosovelluksestamme käyntiluvan ja linkin, joka avaa portin. Sen jälkeen voit asioida lajitteluasemalla. 

Sammakkokankaan verkkokaupan toimitusehdot löydät tästä.

Maksulliset jätteet maksetaan Paytrail-palvelussa etukäteen. Maksutavat: pankki- ja luottokortti, verkkopankki ja Mobile Pay.

Itsepalvelu lajitteluasemilla on tarkoitettu Sammakkokankaan toimialueen kotitalouksille ja vapaa-ajan asukkaille. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä, kun kuorma on pakattu. 

Näin helppoa se on:

  1. Mene verkkosivulle https://sammakkokangas.materialport.com (alla olevasta itsepalveluasiointi -painike vie sinut verkkosivulle)
  2. Kirjaudu sovellukseen tai valitse Kertakäynti
  3. Valitse lajitteluasema.
  4. Ilmoita tiedot tuotavista jätteistä sekä omat yhteystietosi ja auton rekisterinumero.
  5. Tarkista yhteenvetosivulta, kuinka kauan saamasi käyntilupa on voimassa. Tiedot lähetetään myös sähköpostiisi.
  6. Mene lajitteluasemalle ja valitse yhteenvetosivulta “Avaa portti”.
  7. Lajittele jätteet paikoilleen.

Vaarallisia jätteitä lukuun ottamatta, voit tuoda itsepalveluna kaikkia samoja jätteitä kuin lajitteluasemalla muutenkin vastaanotetaan. Vaaralliset jätteet tulee toimittaa aseman varsinaisena aukioloaikana.

Äänekosken lajitteluasemalla itsepalveluasiointi on mahdollista perjantaisin klo 8 - 15. Itsepalvelua ei ole perjantaille sattuvan arkipyhän aikana.

Saat apua tarvittaessa puhelimitse numerosta: 044 4685 509

Itsepalveluasiointi