-

Petäjäveden ja Multian jätekuljetusten reittimuutokset 6.11.2023

Petäjäveden ja Multian alueella tehdään jätekuljetusten reittien uudelleenjärjestelyitä. Ajoreitit suunnitellaan uudestaan niin, että ympäristöä kuormittavia hukkakilometrejä syntyisi mahdollisimman vähän. Tästä syystä jäteastioiden tyhjennysten ajankohtiin saattaa tulla muutoksia. Muutokset tulevat voimaan maanantaista 6.11.2023 alkaen. Kirje muutoksista lähtee niille asuinkiinteistöille ja vapaa-ajan asunnoille, joiden seka- tai bioastian tyhjennyksiin on tulossa muutoksia syksyn tai talven aikana.

Huomioitavaa on se, että jäteastioiden tyhjennysväleihin ei tule muutoksia. Ainoastaan viikonpäivä ja 6.11.2023 jälkeiset tyhjennysviikot saattavat poiketa normaalista.

Jäteastioiden tyhjennystietoja voi käydä katsomassa Sammakkokankaan kotisivujen sähköisessä asioinnissa (www.sammakkokangas.fi -> Asioi verkossa). Uudet tyhjennystiedot näkyvät siellä 6.11.2023 alkaen.

Sähköiseen asiointiin kirjautuminen:

  • Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana on laskun numero.
  • Salasana vaihdetaan ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Kirje postitetaan myös seka- ja biojäteastiakimppojen kimppaisännille, jos syksyn ja talven tyhjennyksiin on tulossa muutoksia. Jos kimppaisännän yhteystiedoissa on puutteita, niin kirje ei välttämättä mene perille. Pyrimme lähettämään heille uudet kirjeet oikeaan osoitteeseen. Kimppojen osalta sähköinen asiointi ei valitettavasti ole mahdollista.

Tiedotteet
Uutiset