-

Suursiivous- ja remonttijäte tempaus Viitasaarella ja Pihtiputaalla huhtikuussa

Sammakkokangas järjestää Pihtiputaalla ja Viitasaarella huhtikuussa suursiivouksessa ja remontissa syntyvälle jätteelle kiertävän keräyksen. Keräys on tarkoitettu jätteelle, joka ei kokonsa tai laatunsa vuoksi sovellu kiinteistökohtaiseen sekajäteastiaan esimerkiksi huonekalut ja wc-istuimet.

  • Keräyksessä ei oteta vastaan tiili- ja betonijätettä, sähkö- ja elektroniikkaromua tai vaarallisia jätteitä.
    • Vaaralliset jätteet tulee toimittaa vaarallisten jätteiden mobiilikeräykseen, joita järjestetään Viitasaarella ja Pihtiputaalla maalis-, huhti- ja kesäkuussa.
  • Keräyksessä otetaan vastaan alle 3 m3 kuormia.
  • Kuorman maksu pankkikortilla tai laskulla
Keräyksen aikataulu ja sijainti

Ma 17.4. klo 12.00 – 18.00 Pihtipudas, Katajaharjuntie, Rekkaparkki

Ma 24.4. klo 12.00 – 18.00 Viitasaari, Urheilutien ja Simmarintien risteys

Hinnasto sis.alv.24%
Kuorman tilavuus Kotitaloudet Yritykset
alle 200 l  7,50 € -

alle 1 m3

12,00 €

18,00 €

alle 2 m3

18,00 €

25,51 €

alle 3 m3

 24,01 €

33,00 €

 

Lajitteluasemapalvelut Viitasaarella ja Pihtiputaalla

Sammakkokankaan ylläpitämä lajitteluasema Viitasaarella avautuu toukokuun puolivälissä. Lajitteluasemalla otetaan vastaan suursiivous- ja remonttijätteitä kuten huonekaluja, tiili- ja betonijätettä ja eristevillaa. Lajitteluasemalla otetaan vastaan myös sähkö- ja elektroniikkaromua sekä vaarallisia jätteitä. Lajitteluasemilla vastaanotettavista jätejakeista voit lukea tarkemmin täältä.

Pihtiputaan lajitteluaseman avautumisesta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa ja tulevien keräystempauksien aikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.

Aikaisemmin Viitasaaren ja Pihtiputaan vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille julkaistu tiedote jätehuollon palveluista löytyy täältä.

Tiedotteet