kukka.png

 

Järjestettyyn jätehuoltoon liittyminen

Lainsäädännön mukaan jokaisen kiinteistön tulee kuulua järjestetyn jätehuollon piiriin tavalla tai toisella. Sammakkokangas Oy huolehtii jätehuollon lakisääteisistä palvelutehtävistä Saarijärvellä, Karstulassa, Kinnulassa, Kannonkoskella ja Kivijärvellä sekä vuoden 2015 alusta myös Uuraisilla.

Järjestämiimme palveluihin kuuluvat jätteiden keräily ja käsittelyaluekeräyspisteiden ylläpito, jäteasemapalvelut sekä jäteneuvonta. Tarjoamme kotitalouksille kolme eri tapaa liittyä jätehuoltopalveluidemme piiriin:

Oma jäteastia

Solmi jätehuoltosopimus suoraan Sammakkokankaan kanssa ja hanki kiinteistöllesi oma jäteastia.

Jätekimppa

Muodosta edullinen jätekimppa toisen tai useamman kiinteistön kanssa. Yhteinen jäteastia säästää kaikkien aikaa ja vaivaa.

Käyttöoikeus

Tee käyttöoikeussopimus ja toimita kiinteistösi sekajäte Ekopisteen sekajäteastiaan. Sopii pääasiallisesti vapaa-ajan kiinteistöille.

Kiinteistökohtaiset jätteenkeruuastiat

Alle 5 huoneistoa:

sekajäteastia
oma biojäteastia tai komposti
lasi, metalli ja pahvi toimitetaan Ekopisteeseen

5 tai useampia huoneistoja:

sekajäteastia
biojätteen keräysastia
keräysastiat lasille, metallille ja pahville

Vapautuksia järjestetystä jätehuollosta ei voida myöntää. Liittymisen alueen järjestettyyn jätehuoltoon voit tehdä sähköisellä lomakkeella.

Yrityksille

Liikekiinteistöt voivat tehdä sopimuksen Sammakkokangas Oy:n kanssa liittymisestä järjestettyyn jätehuoltoon. Liikekiinteistöillä tulee olla tarvittavat keräysastiat kaikkia kiinteistöllä syntyviä em. jätejakeita varten, sillä ekopisteiden keräysastiat on tarkoitettu vain kotitalouksille ja mökkiläisille.