Huomioitavaa juuri nyt

Lumi aiheuttaa ongelmia jäteastiatyhjennyksiin

7.2.2019

Jos lumityöt ovat tekemättä ja astia on lumen peitossa, ei sitä ole voitu tyhjentää. Lumen paljous on aiheuttanut myös puiden kaartumista tien päälle. Auton vapaa kulkukorkeus tulisi olla viisi metriä. Pyydämme asiakkaita ennakoimaan tilanteen ja raivaamaan kulkukorkeuden riittäväksi, jotta jäteautolla pystyy tiellä ajamaan. Näin vältytään mahdollisilta hukkakäynneiltä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Rinki Oy lisännyt muovipakkausten keräystä

29.1.2019

Tuottajayhteisö Rinki Oy on lisännyt muovipakkausten keräyslaatikoita Karstulaan ja Pihtiputaalle. Sammakkokankaan toiminta-alueella on näin ollen yhteensä kuusi Ringin ylläpitämää muovipakkausten keräyslaatikkoa.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jäteasemien talviajat

31.12.2018

Jäteasemien talviajat alkavat. Kannonkosken, Kinnulan ja Kivijärven jäteasemat ovat kiinni viikosta 49 alkaen. Talviajalla nämä jäteasemat ovat auki viikoilla 51, 2 ja 6.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uusi yhteistyökumppani laskutukseen

26.11.2018

Sammakkokangas Oy on aloittanut yhteistyön Ropo Capital Oy:n kanssa. Ropo Capitalin kautta hoidetaan jatkossa myös maksumuistutusten lähetys.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Lämmin biojäte jäätyy herkästi astiaan

20.11.2018

Pakkaset aiheuttavat biojätteen tyhjennyksille haasteita. Jos biojäteastiaa ei ole tyhjennetty sovittuna tyhjennyspäivänä, voi syynä olla biojätteen jäätyminen astiaan. Suomen sääolot ovat vaihtelevat ja niihin me emme pysty vaikuttamaan. Asiakkaiden tulee itse havainnoida tilannetta ja huolehtia siitä, että astia tai sen sisältö on jätekuljettajan tyhjennettävissä kelillä kuin kelillä.

Lue lisää

Tiedotteet

Tiedote; Petäjäveden kiinteistön haltijat

29.12.2018 - 1.1.2019 Sammakkokangas Oy aloittaa tuottamaan Petäveden kunnalle jätelain mukaiset palvelutehtävät. Vuoden 2019 alusta jätehuollon viranomaisena aloittaa Sydän-Suomen jätelautakunta.

Kinkkutemppu kerää paistinrasvaa jo kolmatta vuotta

19.12.2018 - Kinkkutemppu on suomalainen tempaus, jossa kerätään joulunajan paistorasvaa ja muutetaan se uusiutuvaksi polttoaineeksi. Tämän vuoden tavoite on tuplata viime vuoden tulos eli saada mukaan 300 000 kotitaloutta.

Jouluajan muutokset palveluissa

13.12.2018 - Sammakkokankaan toimipisteet ovat normaalisti auki 21.12.2018, jonka jälkeen jäämme joululomalle. Muistattehan, että jouluviikon ja uuden vuoden arkipyhät vaikuttavat jäteastiatyhjennyksiin.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ