Huomioitavaa juuri nyt

Mullan ja kuorikatteen myyntiä

16.5.2019

Tämän kesän multakuorma on saapunut, joten nyt on mahdollista ostaa taas Sammakkokankaan jätekeskuksesta multaa. Myös männynkuorikatetta on myynnissä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Biojäteastioiden pesut alkavat

10.5.2019

Viikolla 20 alkavat biojäteastioiden pesut alueilla, joilla on kunnan järjestämä jätteenkuljetus. Tulevien viikkojen aikana bioastianne saatetaan tyhjentää rytmistä poiketen pesua varten.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätekampanjat tulevat

2.4.2019

Sammakkokangas järjestää osakaskunnissaan puutarhajätteiden vastaanoton.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Tunnistatko vaaralliset jätteet?

4.3.2019

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa väärään paikkaan joutuessaan erityistä vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Muovi ­– sekajäteastian suurin täyttäjä

1.3.2019

Yleinen kiinnostus jätehuolto kohtaan on kasvanut kierrätysinnon myötä. Kiertotalouden edistäminen ja ilmaston muutos ovat usein esillä eri medioissa.

Lue lisää

Tiedotteet

Tiedotuslehti SammakkoNews ilmestyy!

27.4.2019 - Tiedotuslehti SammakkoNews jaetaan joka kotitalouteen viikolla 18.

I Love Muovi

26.4.2019 - YLE käynnisti eilen kampanjan, joka kantaa nimeä I Love Muovi.

Yritysten jätteet ja Materiaalitori – infotilaisuus

17.4.2019 - Kunnallisille jätehuoltoyhtiöille on tulossa rajoituksia vastaanottaa yritysjätteitä ja –sivuvirtoja. Kierrätystavoitteet tiukentuvat. Jatkossa jätteet ja sivuvirrat on kierrätettävä mahdollisimman tehokkaasti mm. materiaalitori –vaihdanta-alustalla. Miten muutokset vaikuttavat yrityksesi jätehuoltoon? Tule kuulemaan ja kysymään asiantuntijoilta.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ