Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15

LAJITTELE MUA!

Mikä on lajittelemua.fi? Kampanjasta ja sen taustoista enemmän kohdassa tiedotteet. Tutustu uuteen lajittelukampanjaan täällä: http://www.lajittelemua.fi/ 

HUOMIO UURAISTEN ALUE!

Nesteralleista johtuen torstain 28.7 ja 29.7 perjantain jäteastioiden tyhjennysten ajopäivät vaihtavat paikkaa.

Huomioithan tämän mikäli siirrät astian tyhjennysajankohtana tienvarteen!

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä. 

Yritysesittely

Riikinvoima Oy

Leppävirran Riikinnevalle rakennetaan parhaillaan jätteenpolttolaitosta. Sammakkokangas Oy on Riikinvoiman yksi yhdeksästä osakkaasta. Laitos valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä. Hankkeeseen pääset tutustumaan Riikinvoiman nettisivujen kautta.

   www.riikinvoima.fi

HUOM! JÄTEKESKUKSEN AUTOVAAKA POIS KÄYTÖSTÄ 27.7.2016

Sammakkokankaan jätekeskuksen autovaaka on huollossa keskiviikon 27.7. Otamme jätettä vastaan, mutta joudumme arvioimaan tilavuusperusteisesti kuormapainot. Pientuojien kuormahinnoitteluun tällä ei ole vaikutusta.

Katsaus vuoteen 2015

Yhtiön kahdestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden kuntaurakka-alueen kilpailuttaminen ja jätekeskuksen toimistorakennuksen laajennuksen aloittaminen. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2016

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi ja Uurainen sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.