Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

Äänekoski Info

Lue tarkemmin ajankohtaisia asioita tästä

MIELIPITEESI ON MEILLE TÄRKEÄ!
Onko jäteastiasi tyhjennetty sovitusti? Millaista palvelua olet saanut jäteastiantyhjennyksiin liittyvissä asioissa?

Kunnallisia jätelaitoksia edustava Suomen Kiertovoima KIVO ry selvittää, miten kuljetukset rullaavat eri puolilla maata ja miten niihin liittyvä asiointi hoituu. Kokonaiskuva ja vertailutieto on tärkeää, siksi haluaisimme kuulla myös SINUN mielipiteesi!

Alla on kolme linkkiä - omansa puhelin-, sähköposti- ja nettiasioinnille. Voit vastata kaikkiin tai valita oman asiointisi mukaisesti. Vastaaminen kestää muutaman minuutin.

1. Asiointi puhelimessa: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/SQ…
2. Asiointi sähköpostilla: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/SQ…
3. Asiointi netin kautta: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/SQ…

Vastaa kyselyyn 25.2. mennessä ja annat meille ja KIVO:lle arvokasta tietoa jätekuljetuksista.

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuoltoasioiden hoitamisen 24/7 

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin kello 9 – 15: 044 4685 502 tai  info@sammakkokangas.fi.

Ohje 

Sähköinen asiointi avautuu sammakkokangas.fi -sivuston oikeasta yläkulmasta. Pääset sähköiseen asiointiin klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia. 

Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen. 

Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta.

Katsaus vuoteen 2016

Yhtiön kolmastoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden toimiston valmistuminen jätekeskukseen ja jätekuljetusten aloittaminen Uuraisilla.  Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2017

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.