Huomioitavaa juuri nyt

Multaa ei enää saatavilla

9.9.2019

Jätekeskuksessa myyty multa on loppunut, joten sitä ei enää ole saatavissa. Keväällä tulee uusi kuorma ja myynti jatkuu.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Sekajäteastioiden pesut käynnissä

13.8.2019

Tulevien viikkojen aikana sekajäteastianne saatetaan tyhjentää rytmistä poiketen pesua varten. Pesut eivät vaikuta normaalirytmiin, eikä niistä laskuteta tyhjennys- tai muita maksuja.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Aluekeräyspisteiden käyttö

11.6.2019

Toimialueellamme on noin 120 yhtiön ylläpitämää aluekeräyspistettä. Toivomme, että niiden käyttö olisi asianmukaista

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Täydentävän muovipakkauskeräyksen pisteet

3.6.2019

Sammakkokangas aloittaa muovipakkausten täydentävän keräyksen osakaskunnissamme kesäkuun alussa. Lue tarkemmat pisteiden sijainnit tästä.

Lue lisää

Tiedotteet

Kannonkosken jäteasema suljettuna 12.9

10.9.2019 - Kannonkosken jäteasema pidetään suljettuna kunnes ilkivallan jäljet on saatu siivottua ja rikot korjattua.

Äänekoskelle avattu sekajätepiste

1.7.2019 - Äänekoskelle Matilanvirrantie 1356:seen on avattu sekajätepiste. Piste on auki vain kesäisin ja tarkoitettu aluekeräyspisteen vuosimaksua maksaville eli mökkikiinteistöille, joilla ei ole omaa sekajäteastiaa tai kimppa-astiaa naapurin kanssa.

Petäjävedelle avattu keräyspisteitä

24.6.2019 - Aluekeräyspisteitä on avattu keskustaan, Kintaudelle ja Kulmalaan. Hyötyjätteiden keräystä kustannetaan perusmaksulla.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön viidestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Petäjäveden kunnan liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa sekä osallistunut Circwaste hankkeeseen.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ