Huomioitavaa juuri nyt

Tunnistatko vaaralliset jätteet?

4.3.2019

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa väärään paikkaan joutuessaan erityistä vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Muovi ­– sekajäteastian suurin täyttäjä

1.3.2019

Yleinen kiinnostus jätehuolto kohtaan on kasvanut kierrätysinnon myötä. Kiertotalouden edistäminen ja ilmaston muutos ovat usein esillä eri medioissa.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jäteasemat palataan normaaleihin aukioloaikoihin

28.2.2019

Viikosta 10 alkaen kaikki jäteasemat auki viikoittain.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Rinki Oy lisännyt muovipakkausten keräystä

29.1.2019

Tuottajayhteisö Rinki Oy on lisännyt muovipakkausten keräyslaatikoita Karstulaan ja Pihtiputaalle. Sammakkokankaan toiminta-alueella on näin ollen yhteensä kuusi Ringin ylläpitämää muovipakkausten keräyslaatikkoa.

Lue lisää

Tiedotteet

Lumi aiheuttaa ongelmia jäteastiatyhjennyksiin

7.2.2019 - Jos lumityöt ovat tekemättä ja astia on lumen peitossa, ei sitä ole voitu tyhjentää. Lumen paljous on aiheuttanut myös puiden kaartumista tien päälle. Auton vapaa kulkukorkeus tulisi olla viisi metriä. Pyydämme asiakkaita ennakoimaan tilanteen ja raivaamaan kulkukorkeuden riittäväksi, jotta jäteautolla pystyy tiellä ajamaan. Näin vältytään mahdollisilta hukkakäynneiltä.

Tiedote; Petäjäveden kiinteistön haltijat

29.12.2018 - 1.1.2019 Sammakkokangas Oy aloittaa tuottamaan Petäveden kunnalle jätelain mukaiset palvelutehtävät. Vuoden 2019 alusta jätehuollon viranomaisena aloittaa Sydän-Suomen jätelautakunta.

Uusi yhteistyökumppani laskutukseen

26.11.2018 - Sammakkokangas Oy on aloittanut yhteistyön Ropo Capital Oy:n kanssa. Ropo Capitalin kautta hoidetaan jatkossa myös maksumuistutusten lähetys.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ