Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätetempaukset tulevat!

23.4.2020

Vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille maksuttomat puutarhajätteiden vastaanotto järjestetään toukokuun puolesta välistä kesäkuun alkuun. Sammakkokankaan jätekeskukseen puutarhajätettä saa tuoda läpi vuoden.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jätekeskuksessa myytävänä multaa ja kuorikatetta

22.4.2020

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Vältä asiointia lajitteluasemilla ja jätekeskuksessa 13.5.2020 saakka

28.3.2020

Sammakkokangas Oy on sulkenut lajitteluasemat ja jätekeskuksen pientuojilta. Asiointimahdollisuus järjestetään ennakkoyhteydenotolla. Kuntien ja yritysten jätehuoltotarpeet järjestetään.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Koronaviruksen vaikutukset jätehuoltoon

13.3.2020

Jäteastiatyhjennykset pyritään hoitamaan normaalisti koko Sammakkokankaan toimialueella.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uudet jätehuollon käytännöt voimaan vuoden 2020 alusta alkaen

1.1.2020

Yritysten jätehuolto muuttuu vuoden alussa, kun materiaalitorin käyttö alkaa. Sammakkokangas kunnallisena jäteyhtiönä tarjoaa yrityksille palveluita siinä tilanteessa, jossa muuta palvelua ei ole kohtuudella saatavilla. Tarve todennetaan jatkossa materiaalitorin kautta.

Lue lisää

Tiedotteet

Maksaminen muuttuu jätekeskuksessa

1.6.2020 - Jätekeskuksessa ei oteta enää vastaan käteismaksuja, vaan kuormat voi maksaa kortilla tai laskulla. Laskusta veloitetaan laskutuslisä.

Helatorstaina toimipisteet kiinni

19.5.2020 - Kaikki toimipisteemme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni helatorstaina 21.5.2020. Palvelemme taas normaalisti perjantaina 22.5.

Poikkeusolojen aiheuttamia rajoituksia puretaan

23.4.2020 - Toimipisteissä palataan normaaleihin aukioloaikoihin 14.5.2020 alkaen. Yleisiä ohjeita etäisyyksistä ja käsihygieniasta tulee edelleen noudattaa. Flunssaisena ei tule asioida.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön kuudestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat Äänekosken lajitteluaseman rakentaminen ja uusien kuntaurakka-alueiden kilpailuttaminen. Aluekeräyspisteverkoston saneerausta jatkettiin. Jätekeskuksessa tehtiin suotovesien käsittelyn kehittämistä. Multian ja Hankasalmen kuntien päätökset liittyen osakkuuteen Sammakkokangas Oy:ssä saivat lainvoiman. Yhtiö on ollut mukana useammassa hankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

kansi.jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen jätehuoltoviranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari.

Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät, joita ovat jätehuoltomääräysten, jätetaksan ja palvelutason vahvistaminen sekä jätehuoltoon liittymisen seuranta ja jätehuoltorekisterin ylläpitäminen.

 

LUE LISÄÄ