Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

LAJITTELE MUA!

Mikä on lajittelemua.fi? Kampanjasta ja sen taustoista enemmän kohdassa tiedotteet. Tutustu uuteen lajittelukampanjaan täällä: http://www.lajittelemua.fi/ 

HUOM! Sivuteiden liukkaus

Sivutiet ovat tälle hetkellä kelin nopeiden muutosten vuoksi erittäin liukkaita, mistä syystä jäteautolla ei voida kaikille teille ajaa turvallisesti ja tyhjennyksiä saattaa jäädä väliin. Tyhjennykset hoidetaan heti, kun ne ovat turvallisesti suorittaa. Mikäli pihatiet eivät ole ajokunnossa, astia tulee siirtää reittitien varteen. Muistutamme myös lumitöiden tekemisestä ja hiekoituksesta. Näiden tekeminen oman jäteastian ympäriltä on jokaisen kiinteistönhaltijan vastuulla.

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Riikinvoima Oy

Leppävirran Riikinnevalle on valmistumassa jätteenpolttolaitos. Sammakkokangas Oy on Riikinvoiman yksi yhdeksästä osakkaasta. Laitos on vastaanottanut ja polttanut jätettä elokuusta 2016 lähtien. Hankkeeseen pääset tutustumaan Riikinvoiman nettisivujen kautta.

   www.riikinvoima.fi 

Sammakkokankaan osakaskuntien alueelta lähteen viikossa noin 3 - 4 täysperävaunurekkakuormaa Riikinvoiman laitokselle. Sammakkokangas Oy kilpailutti kuljetukset. Kuljetuksia hoitaa Kinnula Konekulma Oy. Yhteen kuormaan pyritään pakkaamaan jätettä 45 tn.

Jäte on pääasiassa kotitalouksista pakkaavalla jäteautolla kerättyä sekajätettä. Lisäksi polttoon toimitaan rakentamisen ja remontoinnin jätteitä, jotka soveltuvat polttoon. Erityisen tärkeää on, että meistä jokainen lajittelee itse synnyttämänsä jätteet mahdollisimman hyvin. esimerkiksi lasi ja metalli sekajätteen joukossa eivät kuuluu polttoon vaan aluekeräyspisteeseen.

Katsaus vuoteen 2015

Yhtiön kahdestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden kuntaurakka-alueen kilpailuttaminen ja jätekeskuksen toimistorakennuksen laajennuksen aloittaminen. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2016

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi ja Uurainen sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.