Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15 (Kannonkoskentie 1134)

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

LAJITTELE MUA!

Mikä on lajittelemua.fi? Kampanjasta ja sen taustoista enemmän kohdassa tiedotteet. Tutustu uuteen lajittelukampanjaan täällä: http://www.lajittelemua.fi/ 

Jäteasemien aukioloajat

Talviaukioloajat jäteasemilla ovat päättyneet. Aukioloajat löydät täältä.

Huhti - toukokuussa jäteasemilla ja -keskuksessa tehokeräyskampanjat. Tarkempaa tietoa löydät täältä.

JÄTTEIDEN YÖ -tapahtuma tulossa 9.6.2017! Seuraa paikallislehtiä ja Facebookia!

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä, kuten jätteiden keräilystä ja käsittelystä sekä jäteneuvonnasta.   

Yritysesittely

Riikinvoima Oy

Leppävirran Riikinnevalle on valmistumassa jätteenpolttolaitos. Sammakkokangas Oy on Riikinvoiman yksi yhdeksästä osakkaasta. Laitos on vastaanottanut ja polttanut jätettä elokuusta 2016 lähtien. Hankkeeseen pääset tutustumaan Riikinvoiman nettisivujen kautta.

   www.riikinvoima.fi 

Sammakkokankaan osakaskuntien alueelta lähteen viikossa noin 3 - 4 täysperävaunurekkakuormaa Riikinvoiman laitokselle. Sammakkokangas Oy kilpailutti kuljetukset. Kuljetuksia hoitaa Kinnula Konekulma Oy. Yhteen kuormaan pyritään pakkaamaan jätettä 45 tn.

Jäte on pääasiassa kotitalouksista pakkaavalla jäteautolla kerättyä sekajätettä. Lisäksi polttoon toimitaan rakentamisen ja remontoinnin jätteitä, jotka soveltuvat polttoon. Erityisen tärkeää on, että meistä jokainen lajittelee itse synnyttämänsä jätteet mahdollisimman hyvin. esimerkiksi lasi ja metalli sekajätteen joukossa eivät kuuluu polttoon vaan aluekeräyspisteeseen.

Katsaus vuoteen 2016

Yhtiön kolmastoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden toimiston valmistuminen jätekeskukseen ja jätekuljetusten aloittaminen Uuraisilla.  Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2016

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi ja Uurainen sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.