Asiakaspalvelu

small-phone-icon.png

044 4685 502

small-letter-icon.png

info@sammakkokangas.fi

small-map-pin-icon.png

Jätekeskus avoinna ma - ke, pe klo 8-15:45, to klo 10-18 Kannonkoskentie 1134, Saarijärvi

small-map-pin-icon.png

Toimisto avoinna arkisin klo 9-15

small-map-pin-icon.pngJäteasemien aukioloajat ja sijainnit löydät täältä!

LAJITTELE MUA!

Mikä on lajittelemua.fi? Kampanjasta ja sen taustoista enemmän kohdassa tiedotteet. Tutustu uuteen lajittelukampanjaan täällä: http://www.lajittelemua.fi/ 

Sammakkokangas Oy 

yrityskuva.png

Sammakkokangas Oy on Keski-Suomessa toimiva, kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Tehtävänämme on huolehtia alueen kuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä. 

Yritysesittely

Riikinvoima Oy

Leppävirran Riikinnevalle on valmistumassa jätteenpolttolaitos. Sammakkokangas Oy on Riikinvoiman yksi yhdeksästä osakkaasta. Laitos valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä. Laitos on vastaanottanut ja polttanut jätettä elokuusta 2016 lähtien. Hankkeeseen pääset tutustumaan Riikinvoiman nettisivujen kautta.

   www.riikinvoima.fi

Katsaus vuoteen 2015

Yhtiön kahdestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. uuden kuntaurakka-alueen kilpailuttaminen ja jätekeskuksen toimistorakennuksen laajennuksen aloittaminen. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

Asiakaslehti

Sammakkonews 2016

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi ja Uurainen sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.